Barevný pstruh recept

Top Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
brambory
4 ks pstruh
hladká mouka
1 dl mléko nebo smetana
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva sterilovaný hrášek
mletý černý pepř
2 ks větší mrkev

Postup receptu

  1. Pstruha očistíme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Do každého pak kápneme trochu olivového oleje. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky

  2. Na rozehřáté máslo na pánvi položíme připravené pstruhy a zasypeme je připravenou mrkví. Přikryjeme poklicí

  3. Po otočení pokapeme citronem a přidáme sterilovaný hrášek. Mírně zalijeme mlékem nebo smetanou

  4. Barevného pstruha podáváme s vařenými brambory a doplníme sterilovanou kukuřicí. Zdobíme plátkem citronu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!