Bramborová polévka z jednoho hrnce recept

Top Recepty Polévky

Suroviny na recept

mrkev
cibule
máslo
petržel
celer
kedluben
brambory
kmín
česnek
pepř
podravka
masox

Postup receptu

  1. Klasická bramboračka bez špinavého nádobí a všem chutná.

  2. Vezmu velký hrnec.

  3. Nakrájím mrkev na kostičky, osmahnu na másle, až pustí červenou barvu. Máslem nešetři.

  4. Přidám nakrájenou cibuli a podusím. Pak do toho hladká mouka, osmahnout.

  5. Přihoď na kostičky nakrájený celer, petržel, kedlubny a brambory. Zalej horkou vodou, kmín. Vař.

  6. Jediné, co vaříš v jiném kastrůlku jsou sušené houby.

  7. Po uvaření houby ocedíš a těsně před dokončením přidáš do polévky.

  8. Nakonec klasika - majoránka, pepř, bylinky, pórek masox - to už je tvoje fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!