Chuťovky z tuňáka recept

Top Recepty Pomazánky

Suroviny na recept

1 konzerva Tuňáka ve vlastní šťávě (ne v tomatě)
1 střední cibule
vhodné množství celeru
1 vrchovatá lžička plnotučné hořčice
majonéza hustá kvalitní
pepř
sůl
pár kapek citrónu

Postup receptu

  1. Konzervu tuňáka otevřeme(ne úplně)a necháme vytéci šťávu z tuňáka.(co možná všechnu !!), vkloíme a vidličkou rozrušíme kousky.

  2. Na tuto hmotu nastrouháme(na jemném struhadle) stejné, ale i větší množství čerstvého celeru.

  3. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a přidáme žlutou naši hořčici.

  4. Vše dobře promícháme a případně trochu osolíme a opepříme.

  5. Vmícháme kvalitní majonézu a necháme v chladu alespoň 2 hod odležet(je to důležité). Použijeme na clebíčky nebo chuťovky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!