Čína s kuřecím masem recept

Top Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 špetka pepř
3 ks kuřecí prsní řízky
1 kelímek kuřecí bujon
4 lžičky směs koření na čínu
1 ks mražená zelenina na čínu
250 ml smetana na šlehání 33%
příloha
hranolky

Postup receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme zbavíme šlach. Nakrájíme na kostičky mírně osolíme, opepříme a přidáme koření směs na čínu.

  2. Do pánve nalijeme olej necháme rozpálit a maso orestujeme po všech stranách. Do masa přidáme mraženou zeleninovou směs na čínu, podlijeme trochou vody vložíme kuřecí bujon v kelímku a dusíme dokud není zelenina i maso hotové. Ke konci vaření vlijeme smetanu provaříme až smetana lehce zhoustne.

  3. Čínu s kuřecím masem podáváme s americkými bramborami, nebo smaženými hranolky a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!