Damienuv dezert recept
Top Recepty MoučníkySuroviny na recept
- kokosovy krém:
- 200 ml kokosoveho mléka
- 200 ml smetany
- 200 ml vody
- 50 g moučkového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 60 g maniokového škrobu (tapioca)
- 40 g kokosu
- želé: (ze zeleného čaje)
- 500 ml neslazeneho japonského zeleného čaje v lahvi
- 4 g agaru v prášku
- nastrouhaná čokoláda
Postup Damienuv dezert
Postup receptu
-
Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.
Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).
Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.