Glazované podkovy z lososa recept

Top Recepty Ryby

Suroviny na recept

4 podkovy z lososa
2 lžíce medu
pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce sladké chilli omáčky
1 lžíce olivového oleje
sůl
drcený černý pepř

Postup receptu

  1. Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem.

  2. Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí.

  3. Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, teplotu snižte na 180°C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!