Guláš v alobalu recept
Top Recepty Vepřové masoSuroviny na recept
- 500 g vepřového plecka
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- majoránka
- sůl
- pepř
- kmín
- olej
- alobal
Postup Guláš v alobalu
Postup receptu
-
Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme.
Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín.
Vše promícháme a necháme minimálně 1 hodinu odležet, čím dýl, tím líp.
Poté uděláme z dvojitého alobalu čtverce, do kterých dáme směs a pořádně zabalíme, aby nic neuteklo.
Pečeme 45 minut až 1 hod při 180°C bez otvírání.