Hermelín Gurmán recept

Top Recepty Předkrmy

Suroviny na recept

3-4 Hermelíny
3 červené cibule
3 feferonky
1 čajová lžička mleté sladké papriky
4 bobkové listy
8 kuliček nového koření
8 kuliček barevného pepře
5 stroužků česneku na plátky
slunečnicový olej
sůl
kmín

Postup receptu

  1. Hermelíny příčně překrojíme na 4 měsíčky a obalíme ve směsi sladké papriky, soli, kmínu.

  2. Na dno sklenice dáme koření a část cibule a česneku. Klademe měsíčky sýru a prokládáme zbytkem cibule a česneku na plátky. Zalijeme olejem a sklenici několikráte obrátíme dnem vzhůru. Necháme odležet, dokud to vydržíme a poté zbaštíme. Použitý olej je vhodný k usmažení topinek a nebo opečení brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!