Jednoduchá kachní paštika recept

Top Recepty Drůbeží maso

Suroviny na recept

1/2 upečené kachny (co se nedojí např. po neděli)
100 g kachních játer
1/2 másla
1 dcl výpeku
1 střední cibule
1/2 lžičky muškátového oříšku
sůl
pepř
1 chilli paprička
2 PL kachní sádlo

Postup receptu

  1. 1/2 kachny obereme od kosti, přidáme k mírně (cca 2 minuty) restovaným játrům předem pokrájeným na malé kousky a k cibulce osmažené na kachním sádle, které jsme předem odebrali.

  2. Rozmixujeme, pak směs zahřejeme, přidáme máslo, výpek, muškátový oříšek, koření dle chuti pokud je třeba, pořádně promícháme, naplníme zapékací misky a dáme do vyhřáté trouby na 200°C cca na 10 minut.

  3. Posypeme nakrájenou feferonkou a necháme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!