Kapr po uzenářsku recept
Top Recepty RybySuroviny na recept
- 0,6 kg filetů z kapra
- 100 g slanina
- 40 g špek
- 60 g sádlo
- 4 krajíčky chleba
- 1 cibule
- sůl
- paprika mletá
- kmín mlýn
- zázvor mletý
- koriandr
- sušený mletý česnek
- pečicí papír
Postup Kapr po uzenářsku
Postup receptu
-
Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájený špek a jemně nasekanou cibuli a rychle osmahneme.
Necháme trochu zchladnout a vmícháme koření.
S touto směsí důkladně promícháme kapří filety.
Pečící papír potřeme sádlem, vložíme na plech a naskládáme na něj krajíčky chleba, na které rozložíme připravené filety a na každý filet přidáme plátek slaniny.
Pečeme v troubě na 180°C přibližně 10 minut.