Libanonské brambory recept

Top Recepty Bramborová jídla

Suroviny na recept

4-5 brambor
3-4 stroužky česneku
lžička papriky
kajenský pepř podle chuti
hrst čerstvého koriandru
3 lžíce olivového oleje
lžička citronové šťávy
pepř
sůl

Postup receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Připravíme plech s pečícím papírem a brambory uložíme pokapané olejem. Pečeme na 220 st. cca 15-20 minut s občasným promícháním.

  2. Na pánev dáme olej a krátce opečeme utřený česnek. Přidáme papriku, pepř a pánev odstavíme. Brambory smícháme s česnekovou směsí a bylinkami.

  3. Nakonec brambory zakápneme citronovou šťávou a dochutíme solí. Měla jsem sušený koriandr a petrželku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!