Ohnivá pánev v bramboráku recept

Top Recepty Pokrmy z vnitřností

Suroviny na recept

350 g drůbežích jater
1 cibule
3 lžíce zeleninového leča
2 lžíce sterilizované kapie
3 kusy kyselé okurky
pár kapek sojové omáčky
1-2 lžičky chilli koření
2-3 lžíce ostrého kečupu
pepř
sůl
olej na smažení
Na bramboráky:
5-6 středně velkých brambor
majoránka
pepř
sůl
1 vejce
kmín
2-3 lžíce hladké mouky
olej na smažení

Postup receptu

  1. Játra si očistíme, překrájíme na menší kousky.

  2. Na oleji opečeme cibuli mírně dorůžova. Přidáme játra a prudce je orestujeme.

  3. Přidáme lečo, nadrobno nakrájené okurky, překrájenou kapii.

  4. Chvíli opékáme, pak osolíme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme čili kořením.

  5. Vše ddohromady prohřejeme a nakonec vmícháme ostrý kečup, ještě malinko prohřjeme a odstavíme.

  6. Na bramboráky smícháme postrouhané brambory se vším kořením a moukou a smažíme každý podle svých zvyklostí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!