Pangasius na česneku s tymiánem recept
Top Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 3 stroužky česnek sůl olivový olej mletý bílý pepř čerstvý tymián 500 g filé pangasius
Postup Pangasius na česneku s tymiánem
Postup receptu
-
Filé pangase očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Čerstvý tymián odrhneme od stonků a použijeme pouze lístečky
Filé dáme do misky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme česnek i tymián. Necháme marinovat minimálně 5 - 6 hodin, lépe pak přes noc
Na druhý den rozpálíme teflonovou pánev, vhodíme kousky pangase a prudce osmahneme, dokud není ryba zlatavá, stejně tak plátky česneku
Pangase na česneku s tymiánem podáváme ihned po přípravě, jako příloha se hodí bramborová kaše.