Pangasius na česneku s tymiánem recept

Top Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
olivový olej
mletý bílý pepř
čerstvý tymián
500 g filé pangasius

Postup receptu

  1. Filé pangase očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Čerstvý tymián odrhneme od stonků a použijeme pouze lístečky

  2. Filé dáme do misky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme česnek i tymián. Necháme marinovat minimálně 5 - 6 hodin, lépe pak přes noc

  3. Na druhý den rozpálíme teflonovou pánev, vhodíme kousky pangase a prudce osmahneme, dokud není ryba zlatavá, stejně tak plátky česneku

  4. Pangase na česneku s tymiánem podáváme ihned po přípravě, jako příloha se hodí bramborová kaše.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!