Pangasius na medu recept

Top Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olivový olej
citronová kůra
citronová šťáva
citronový pepř
1 balíček medová pikantní marináda
1 kg pangasius (filety)

Postup receptu

  1. Na recept použijeme připravenou medovou pikantní marinádu (zakoupíme běžně v supermarketu). Na kilo ryby použijeme celý balíček

  2. Pangase opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citronem a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a čerstvě nadrceným citronovým pepřem. Solit nemusíme. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat

  3. Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pangase z obou stran opečeme. Stačí pár minut a máme hotovo. Vznikne nám i dobrý sos

  4. Pangasiuse na medu podáváme třeba s bramborovou kaší a čerstvou oblohou ze zeleniny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!