Pudinková přesnídávka recept

Top Recepty

Suroviny na recept

2 kg jablko
1 l voda
2 balíčky vanilkový cukr
podle chuti
cukr
2 balíčky pudink

Postup receptu

  1. Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Připravená jablka podle potřeby omyjeme, necháme okapat a překrájíme.

  2. Do hrnce nalijeme vodu a přidáme jablka. Vaříme je asi 20 minut, než jsou měkká až rozvařená. Vzniklou kaši rozmixujeme.

  3. Do základu přesnídávky dáme pudink, vanilkový cukr a podle kyselosti jablek ještě dosladíme. Pak vše opět krátce povaříme, aby pudink zhoustl.

  4. Pokud chceme jablečnou přesnídávku uchovat, sterilizujeme ji 20 minut při 80 °C.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!