Pulnocni chilli recept
Top Recepty Hovězí masoSuroviny na recept
- 500 g hovězího zadního masa
- 1 červená cibule
- 1 žlutá cibule
- 1 velký rajský protlak
- 1 velká plechovka červených fazolí
- 1 malá plechovka bílých malých fazolí
- 3 stroužky česneku
- chilli
- sůl
- 1 pálivá paprička
- 1 plechovka loupaných rajčat
- 2 lžíce jablečného octa
- 1 lžíce sádla
- 1 lžíce cukru
- 1/5 litrů vývaru
Postup Pulnocni chilli
Postup receptu
-
Maso nakrájejte na hodně malé kostičky a na předem do tmava osmažené cibulce prudce orestujte. Až se maso zatáhne, přidejte česnek, cukr, sůl, ostatní koření, nasekanou chilli papričku, loupaná rajčata a protlak.
Zakapejte octem, podlijte vývarem a nechte dusit cca 45 minut.
Přidejte fazole a dalších cca 15 minut vařte bez pokličky.