Rychlý bigoš recept

Top Recepty

Suroviny na recept

250 g slanina
2 stroužky česnek
sůl
1 lžíce majoránka
2 ks cibule
1 lžíce kmín
2 lžíce rajčatový protlak
1 lžíce mletá paprika
400 g kysané zelí
500 g libové vepřové maso

Postup receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, maso na malé kousky.

  2. Na pánvi slaninu rozpustíme a zpěníme na ní cibuli. Přidáme maso, kysané zelí, utřený česnek, rajčatový protlak, sůl, kmín, majoránku a sladkou papriku. Vše promícháme a na mírném ohni dusíme pod pokličkou doměkka.

  3. Rychlý bigoš podáváme s čerstvým chlebem nebo vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!