Vepřové Azu recept

Top Recepty

Suroviny na recept

1 lžička solamyl
1 ks bobkový list
400 g vepřová kýta
6 lžic rajský protlak
3 ks sterilovaná okurka
5 kuliček celý černý pepř
podle potřeby
olej
masový vývar
podle chuti
sůl
worcesterová omáčka

Postup receptu

  1. Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Okurky nakrájíme na nudličky.

  2. Na troše oleje orestujeme připravené maso, osolíme, zaprášíme solamylem, chviličku opražíme, podlijeme troškou vývaru a podusíme spolu s bobkovým listem a celým pepřem.

  3. K měkkému masu přimícháme rajský protlak, okurky, podle chuti worcesterovou omáčku a prohřejeme.

  4. Odstraníme koření a vepřové azu podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!