Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea) recept

Top Recepty Vepřové maso

Suroviny na recept

500 g vepřový ořez (kotleta kýta)
2 polévkové lžíce paprikové pasty Kočudžang
1 větší cibule
mražená zeleninová směs WOK classic
sůl
olej
voda

Postup receptu

  1. Vepřové maso – odřezky, které nám chtě – nechtě, vznikají při porcování masa nakrájíme na nudličky. Větší cibuli, nakrájíme na úzké měsíčky a smícháme s masem.

  2. Nyní do této cibulovo-masové směsi ručně zapracujeme uvedené množství paprikové pasty Kočudžang a necháme cca 30 minut odležet v chladu.

  3. V pánvi Wok si rozpálíme trochu oleje a vložíme masovo-cibulovou směs. Opékáme cca 8-10 minut za stálého promíchávání nebo prohazování.

  4. Jakmile je maso skoro hotové a bytem se šíří vůně Korejského poloostrova vmícháme zeleninovou směs, podlijeme troškou vody a podusíme lehce do prohřátí, aby zelenina byla ještě trochu křupavá. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!