Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea) recept
Top Recepty Vepřové masoSuroviny na recept
- 500 g vepřový ořez (kotleta kýta)
- 2 polévkové lžíce paprikové pasty Kočudžang
- 1 větší cibule
- mražená zeleninová směs WOK classic
- sůl
- olej
- voda
Postup Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea)
Postup receptu
-
Vepřové maso – odřezky, které nám chtě – nechtě, vznikají při porcování masa nakrájíme na nudličky. Větší cibuli, nakrájíme na úzké měsíčky a smícháme s masem.
Nyní do této cibulovo-masové směsi ručně zapracujeme uvedené množství paprikové pasty Kočudžang a necháme cca 30 minut odležet v chladu.
V pánvi Wok si rozpálíme trochu oleje a vložíme masovo-cibulovou směs. Opékáme cca 8-10 minut za stálého promíchávání nebo prohazování.
Jakmile je maso skoro hotové a bytem se šíří vůně Korejského poloostrova vmícháme zeleninovou směs, podlijeme troškou vody a podusíme lehce do prohřátí, aby zelenina byla ještě trochu křupavá. Podáváme s rýží.