Vřetena se strouhaným sýrem a kečupem recept

Top Recepty Těstoviny

Suroviny na recept

600 g vařených těstovin
150 g strouhaného moravského bochníku, eidam
pepř
sůl
kečup
2 lžíce oleje
3 lžíce bešamelové omáčky:
1 lžíce másla
1 lžíce polohrubé mouky
2 dl mléka
špetka soli
2 lžíce pažitky

Postup receptu

  1. Horké těstoviny po okapání smícháme s olejem, bešamelem a částí strouhaného sýra. Prohřejeme, osolíme, opeříme a na míse posypeme zbývajícím sýrem. Nakonec pokapeme kečupem a posypeme pažitkou.

  2. Bešamelová omáčka: Na másle zpěníme mouku a připravíme světlou jíšku, do níž vmícháme mléko, povaříme čtvrthodinku za stálého míchání a jemně osolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento jednoduchý recept!